Disclaimer Taxi Service Den Haag

 
  1. Inhoud van de website

De informatie op de website van Taxi Service Den Haag is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Hoewel wij ons best doen om de informatie up-to-date en nauwkeurig te houden, kunnen wij niet garanderen dat de informatie compleet, actueel en/of accuraat is. Taxi Service Den Haag is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van het gebruik van of het vertrouwen op de informatie op deze website.

  1. Externe links

De website van Taxi Service Den Haag kan links bevatten naar externe websites die niet worden beheerd of gecontroleerd door ons. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en het beleid van deze websites en zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies als gevolg van het gebruik van deze websites.

  1. Aansprakelijkheid

Taxi Service Den Haag is niet aansprakelijk voor enige schade of verlies, direct of indirect, voortvloeiend uit het gebruik van de website of enige informatie op de website, inclusief maar niet beperkt tot schade door verlies van gegevens, winst of omzet.

  1. Wijzigingen

Taxi Service Den Haag behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website en deze disclaimer op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is daarom aan te raden om deze disclaimer regelmatig te raadplegen.

  1. Intellectueel eigendom

De inhoud van deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's en software, is eigendom van Taxi Service Den Haag en is beschermd door de auteurswet en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te kopiëren, te reproduceren of te verspreiden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Taxi Service Den Haag.

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met deze disclaimer. Indien u niet akkoord gaat met deze disclaimer, verzoeken wij u deze website niet te gebruiken.

Direct bellen