Wij steunen Giro555

 

Wij van Taxi Service Den Haag zijn voortdurend op zoek naar manieren om mensen in nood te steunen en hulp te bieden aan mensen die getroffen zijn door natuurrampen en conflicten. Daarom hebben we besloten om 10% van al onze online bestellingen te doneren aan Giro 555, een goed doel dat hulp biedt aan slachtoffers van natuurrampen en conflicten over de hele wereld.

Wij steunen de slachtoffers in Turkije en Syrië

Onlangs zijn Turkije en Syrië getroffen door meerdere aardbevingen en naschokken met verwoestende gevolgen. Veel gebouwen zijn verwoest, tienduizenden mensen zijn gewond geraakt en het dodental is opgelopen tot meer dan 36.000 mensen. Tot overmaat van ramp worden veel van de overgeblevenen nu geconfronteerd met vrieskou zonder voldoende onderdak of bescherming.

Steun direct de slachtoffers en doe een extra donatie via de website van Giro555

Giro 555

wij steunen de slachtoffers in Oekraïne

Ook in Oekraïne lijden miljoenen mensen onder de oorlog met Rusland die al meer dan een jaar duurt. Hele steden zijn verwoest doordat miljoenen mensen hun huizen ontvluchten op zoek naar veiligheid. Giro 555 werkt hard om hulp en bijstand te verlenen aan degenen die door deze verschrikkelijke gebeurtenissen zijn getroffen, maar zij hebben onze hulp meer dan ooit nodig. Door 10% van alle online betaalde bestellingen van Taxi Service Den Haag te doneren, kunnen we ervoor zorgen dat de getroffenen de middelen krijgen die ze in deze moeilijke tijd nodig hebben.

Direct bellen