Personenvervoer Den Haag


 

Taxi Service Den Haag verzorgt onder meer het vervoer van groepsvervoer, VIP vervoer, zakelijkvervoer, zorgvervoer en is ook actief in het straattaxi vervoer in de regio Den Haag. We hebben diverse soorten voertuigen, zoals personenauto´s, luxe auto´s en taxibusjes. De voertuigen zijn modern, goed onderhouden en voorzien van de modernste datacommunicatiemiddelen.

Het vervoer van Taxi Service Den Haag is betaalbaar en betrouwbaar. We werken met vaste, geschoolde chauffeurs die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zij brengen u veilig naar uw plek van bestemming. Zelfs het betalen is eenvoudig: u kunt met u pinpas, creditkaart of contant betalen in de taxi.

Personenvervoer Reserveren

Makkelijk personenvervoer reserveren dat kan met ons online boekingssysteem. Hier kunt uw direct zien wat de rit gaat kosten en eventueel extra locaties toevoegen. Ook kun je direct de taxi voor de terugreis reserveren wel zo makkelijk. Betalen kan online via Ideal ,PayPal maar kan natuurlijk ook gewoon bij onze chauffeurs dit kan contant of met de pin en creditcard.

 
parallax background

Switch
:
Switch
:
:

Speciale wensen of liever telefonisch of via Whatsapp boeken neem dan contact met ons op via 070 2070707 

Direct bellen