Taxi Service Den Haag is gecertificeerd met het TX-keurmerk

Heb je moeite met het vinden van een veilige en nette taxi die jou op elk moment van de dag zonder gedoe op de juiste plek aflevert? Dan is Taxi Service Den Haag iets voor jou. Naast dat dit gewoon een hele goede taxi service is, zijn we nu ook gecertificeerd met het TX-keurmerk wat nog veel meer zekerheden geeft.

Het TX-keurmerk, wat is dat?

Het TX-keurmerk wordt alleen gegeven aan de beste taxi’s van het land. Alle taxi’s die dit keurmerk willen krijgen, moeten aan strenge voorwaarden voldoen zodat de kwaliteit van de taxiritten gewaarborgd is. Ook Taxi Service Den Haag heeft nu dus dit keurmerk. We leggen graag aan je uit welke voordelen hieraan verbonden zijn.

De voordelen van taxi’s met het TX-keurmerk

De kwaliteit van taxi’s met het TX-keurmerk ligt erg hoog. In plaats van dat je een taxirit als stressvol ervaart, zal je nu zien dat het plezierig is om met de taxi te gaan. Hieronder bespreken we de verschillende voordelen met je.

Betrouwbaarheid

Als je een taxi niet kunt vertrouwen, dan zit je maar wat ongemakkelijk op de achterbank. Bij taxi’s met het TX-keurmerk hoef je je echter nergens zorgen om te maken. De chauffeurs die de taxi’s van Taxi Service Den Haag rijden zijn stuk voor stuk betrouwbaar en zullen jouw rit gemakkelijk en plezierig maken.

Veiligheid

Het TX-keurmerk staat voor veiligheid. Zo worden de taxi’s streng gecontroleerd of ze wel aan alle regels voldoen om jouw veiligheid tijdens de taxirit te garanderen.

Schone taxi’s

We vinden het belangrijk dat onze taxi’s altijd schoon zijn voordat je instapt. Het TX-keurmerk garandeert dit ook. Alleen taxi’s die netjes zijn mogen de weg op. Zo kun je je dus helemaal ontspannen wanneer je in een taxi van Taxi Service Den Haag stapt.

Beleefde taxichauffeurs

Niets is zo vervelend als een onbeleefde taxichauffeur. Alle taxichauffeurs die werken voor de Haagse Taxi Service Den Haag zijn opgeleid om klantvriendelijk te zijn. Op die manier zal je een plezierige rit tegemoet gaan en een welgemanierde chauffeur in je taxi hebben.

Goede opleiding

Taxi’s met het keurmerk moeten goed opgeleide chauffeurs in dienst hebben. Naast dat ze een goede opleiding hebben gevolgd, zullen de chauffeurs ook eens in de zoveel tijd worden bijgespijkerd met verschillende cursussen. Op die manier weet je zeker dat de chauffeur kennis van zaken heeft wanneer hij jou rondrijdt.

Verwacht een goede service

Het TX-keurmerk staat ook voor een goede service. De chauffeur kan jou bijvoorbeeld helpen met in- en uitladen van jouw spullen en zal de deur voor jou openhouden wanneer je wilt in- of uitstappen. De klantvriendelijkheid is erg hoog wanneer je in een taxi met een TX-keurmerk stapt.

Frequente controles

Om aan al deze eisen te blijven voldoen, zullen alle taxi’s die het keurmerk hebben onpartijdig worden gecontroleerd. Niet alleen op vaste momenten in het jaar, maar ook steekproefsgewijs op onverwachte momenten. Zo weet je zeker dat je de taxi waar jij instapt aan alle eisen voldoet.

Een taxi boeken bij Taxi Service Den Haag zal dus hoe dan ook een goede en stressvrije ervaring voor jou zijn.

Direct bellen