VIP Vervoer Den Haag


 

Wilt u gepast en comfortabel vip vervoer voor uw belangrijke gasten? Vips worden door Taxi Service Den Haag comfortabel en in stijl vervoerd, door onze correct geklede chauffeurs bij wie discretie vanzelfsprekend is. Met vip vervoer maakt u zeker indruk op uw zakelijke relaties, maar het is ook perfect om bijzondere gelegenheden exclusief te maken. 

Vip chauffeur 

De vip chauffeurs van Taxi Service Den Haag zijn allemaal correct gekleed. Ook bieden zij alle service, die u kunt verwachten bij vip vervoer. Onze chauffeurs zullen u begeleiden van en naar de auto. Mocht het regenen, dan staan wij zeker klaar met een paraplu. Natuurlijk mag u ook een soepele rijstijl verwachten van onze chauffeurs. Ze zijn allemaal gecertificeerd, zodat u ontspannen wordt vervoerd. 

VIP vervoer reserveren

Makkelijk een VIP taxi reserveren dat kan met ons online boekingssysteem. Hier kunt uw direct zien wat de rit gaat kosten en eventueel extra locaties toevoegen. Ook kun je direct de taxi voor de terugreis reserveren wel zo makkelijk. Betalen kan online via Ideal ,PayPal maar kan natuurlijk ook gewoon bij onze chauffeurs dit kan contant of met de pin en creditcard.

 

Switch
:
Switch
:
:

Speciale wensen of liever telefonisch of via Whatsapp boeken neem dan contact met ons op via 070 2070707 

Direct bellen