Zorgvervoer Den Haag


 

Aangezien wij begrijpen dat de aanleiding of omstandigheden om van ons zorgvervoer gebruik te maken niet altijd even prettig te noemen zijn schenken wij hier extra aandacht aan.

Helaas is het zo dat steeds meer mensen zijn aangewezen op het zorgvervoer. Zorgvervoer betekent medisch noodzakelijk vervoer, Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan vervoer naar het ziekenhuis of naar de fysiotherapeut. De mogelijkheid bestaat dat deze kosten vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar  en vraag naar hun voorwaarden. Wij begeleiden u met de grootste zorg naar alle ziekenhuizen, zorgcentra en klinieken in geheel Nederland en eventueel daar buiten. Taxi Service Den Haag heeft zich ook gespecialiseerd in het vervoer van mensen die extra zorg nodig hebben.

Zorgvervoer Reserveren

Makkelijk zorgvervoer reserveren dat kan met ons online boekingssysteem. Hier kunt uw direct zien wat de rit gaat kosten en eventueel extra locaties toevoegen. Ook kun je direct de taxi voor de terugreis reserveren wel zo makkelijk. Betalen kan online via Ideal ,PayPal maar kan natuurlijk ook gewoon bij onze chauffeurs dit kan contant of met de pin en creditcard.

 
parallax background

Switch
:
Switch
:
:

Speciale wensen of liever telefonisch of via Whatsapp boeken neem dan contact met ons op via 070 2070707 

Direct bellen